Nieuwe Automaten

Nieuwe Automaten

Alle koffieautomaten die door Barcos Caffee worden geleverd zijn volledig gereviseerd en alle vitale onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Natuurlijk zijn deze koffieautomaten niet nieuw meer en kunnen aan de buitenzijde sporen van gebruik zijn.

Ons uitgangspunt is het leveren van kwaliteit zodat storingen of uitval in continuïteit tot een minimum worden beperkt. Onze technische dienst is in staat de machines in vrijwel nieuwe staat af te leveren en af te stellen op uw smaak.

Onderstaand treft u een groot aandeel van ons assortiment, een aantal machines zoals de WMF lijn zijn in vele uitvoeringen te leveren, graag informeren wij u hierover zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Sinds 1 mei 2017 zijn wij dealer van het hele Jura assortiment, bel ons voor juiste informatie, advies en prijs op maat.


Bonen Koffieautomaten

Dorado Espresso Compact

Deze onder het keukenkastje passende bonen machine is een echte mooie aanvulling op uw kantoor.
Hij kan diverse koffievarianten maken en is dus voor elk wat wils.
– Koffie
– Espresso
– Cappuccino
– Chocolade
– Wiener melange
– Latte Macchiato
– Heetwater

Zijn strakke voorgeving en compacte formaat is heel praktisch en heeft zelfs gescheiden heet water uitgifte voor thee op de juiste temperatuur en zonder koffiedruppel in kopje/glas.

Vraag naar de mogelijkheden of kom hem bekijken in de showroom!

Barcos Caffee meer dan alleen automaten!

Tucana Espresso ES

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De WMF Presto biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten zoals café crème, cappuccino en latte
macchiato maar naar wens kan de WMF Presto ook warme chocolade, wiener mélange en chococcino bereiden. En dit allemaal met een simpele druk op een van de tiptoetsen of op het touchscreen.

De WMF Presto kan geheel naar wens samengesteld worden, wilt u wel of geen cappuccino kunnen maken, zo ja met verse melk of topping, alles is mogelijk.

Ondanks dat deze machine een alleskunner is, zien we dat deze met een breedte van 32,5 cm slechts iets breder is dan de lange zijde van een velletje A4, dus de WMF Presto is ook nog eens plaatsbesparend.

Met de optie led Licht welke instelbaar is in diverse kleuren krijgt uw kantoor of bar een heel bijzondere uirstraling. In combinatie met de strakke vormgeving is de WMF Presto een eyecatcher van hoog niveau!

Aequator Brasil

Aequator Brasil , de espresso machine voor op het werk

De Brasil is de robuuste espressomachine voor op het werk.
Met het ingenieuze zetsysteem wordt elke keer weer een verse kop bonenkoffie of een mooie espresso gemaakt.
Standaard wordt de machine uitgevoerd met 2 instant houders voor topping om een lekkere cappuccino te maken en cacao voor een romige kop chocolademelk.

Wij hebben een aantal machines zowel nieuw als jong gebruikt ingekocht.
Wees er snel bij , want op is op!

Prijs jong gebruikt vanaf €1495,– ex BTW ,
Nieuwprijs Bruto €6295,– maar vraag naar de actiekortingen die fors op kunnen lopen.

Gebruiktekoffiemachine
Meer dan alleen automaten
Ook ingredienten en technische service

Aequator Guatamala

Deze veelzijde en compacte volautomaat is geschikt voor zowel Horeca als in uw kantoor omgeving. Met de Guatamala kunt u de ultieme koffiebeleving ervaren van een enkele espresso tot een mooie Latte Macchiato.
Dit alles eenvoudig en snel door een druk op de knop. Indien gewenst is de machine uitgevoerd met een kannenfunctie voor al uw vergaderingen.

In de basis heeft deze machine 1 koffie molen en cannisters voor zowel een topping als cacao product.

Door de gescheiden heet water uitgifte is de thee/soep liefhebber ook voorzien van het juiste water.

Deze machine is te zien in onze showroom dus voor meer informatie neem contact met ons op en wij gaan u aan een goede kop koffie helpen.

Fresh Brew Koffieautomaat

Tucana Fresh Brew

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De Tucana biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten zoals café créme, cappuccino en latte
macchiato maar naar wens kan de Tucana ook warme chocolade, wiener mélange en chococcino bereiden. En dit allemaal met een simpele druk op een van de tiptoetsen of op het touchscreen.

De Tucana kan geheel naar wens samengesteld worden, wilt u wel of geen cappuccino kunnen maken, zo ja met verse melk of topping, alles is mogelijk.

Instant Koffieautomaat

Tucana Instant

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De Tucana biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten zoals café créme, cappuccino en latte
macchiato maar naar wens kan de Tucana ook warme chocolade, wiener mélange en chococcino bereiden. En dit allemaal met een simpele druk op een van de tiptoetsen of op het touchscreen.

Traditioneel